Isak går i spinn...

...nästan så fort man tittar på honom och om man klappar honom så går motorn igång på högvarv...så himla mysigt! Det spelar heller ingen roll vem det är så gullar med honom, han är precis lika nöjd ändå.

Det finns mycket av lära från en sån inställning, även om jag är osäker på om det är fråga om ett aktivt val (eftersom Isak är katt) eller om det är inbyggd instinkt (eller brist på detsamma) i det fallet. Tänk ändå att alltid kunna vara nöjd, var man än är och i vilket sällskap. Att spinna sig igenom livet och samtidigt göra andra glada, tänk att få vara sån!

Han har en egenhet som visar att det där med bekvämlighet är relativt, och ev. beroende på om man har en mänsklig eller "kattlig" kropp. Favoritplatsen är schäslongerna i vardagsrummet (som för resten av familjen...) men det spelar ingen roll om där råkar ligga kontroll till TV´n, en eller ett par stora systemkameror, bok, tidning och ett antal andra pryttlar eftersom Isak glatt bara lägger sig ner ändå....OVANPÅ dessa prylar....och är BEKVÄM med det. Spinner såklart i högan sky. Ja det finns förmodligen begränsningar för hur bekväm och benägen att spinna man som människa skulle vara om en systemkamera råkade ligga under kroppen i soffan...


I denna sköna ställning (observera att benet som sticker upp är det vänstra...och det sitter fortfarande kvar på kroppen) avnjöt Isak "Solsidan säsong 1" tillsammans med Laura och mig igår kväll. Då fick vi först gräva fram TV-kontrollen från under honom...haha, som vanligt :)


Vilken tur att mattan på uteplatsen matchar ögonfärgen ;)


Njutbart när vårsolen når vår uteplats...


Sniff sniff sniff...luktar småfågel....


...men gäsp vad det verkar jobbigt att jaga just nu....