Nostalgi - Laura som tomte

Jag misstänker att min kära L inte är överlyckligt över att hennes mamma lägger ut några tomte-bilder på när hon var mindre...men jag kan inte låta bli för hon var bedårande :)


Rundaste tomte-kinderna i Karibien, hon väckte garanterat mycket uppmörksamhet när vi var ute & gick :)


Något äldre poserar hon lydigt inför de kommande julkorten som skulle skickas till släkt & vänner i Sverige och Finland...


Sötaste pussmunnen på Cozumel :)


På "Colégio Americano de Cozumel" var man som förälder tvungen att vara händig på att sy till diverse fester, så också till julen. Här är Laura en stjärna och kompisen Carolina söt som tomte.Denna gång var det Karibiska havet som fick stå för foto-miljön. Hur söt VAR hon inte!!


Här var hon visserligen inte tomte, men det är i juletid i México City och den häftiga jätte-piñatan mitt på Zócalo var värd att posera vid :)

...och samma dag hittade vi denna fantastiska skapelse av enbart Julstjärnor:

...observera killen som vattnar uppe till vänster...coolt jobb i juletid :)
3

Nostalgi - Vi från början

Jag har en arbetskompis som bloggar så härligt och precis nyligen lade hon upp ett antal gamla bilder som fick min inspiration att spruta igång ordentligt, så jag tänkte sno hennes idé helt enkelt :)

Min nostalgitripp börjar när R och jag träffades i slutet av 1992 på Cozumel i den Karibiska delen av México. Det är närmare bestämt en ö, en underbar ö med fantastiska stora korallrev, ljuvligt vatten och varmt klimat året om.

Här en bild från ovan....

Som sagt, här följer en kavalkad av bilder på ett antal yngre versioner av oss båda:


Den allra första bilden av oss, på restaurang Santa Cecilia i november 1992.


Här är vi ner-boade i vår dåtida dubbelsäng, med är katten Felicia som liten plutt. R hade dragit omkull på cykeln och var ihoplappad...


Poolhäng...det var ingen sällsynt syssla på den tiden....


Här tycker jag vi var så fina, bilden är tagen av vännen Ancki...


Strandhäng, det var heller inte så ovanligt under den där tiden innan barnet kom...


Här firar vi min födelsedag med middag och rosa champagne, jag hade mina älskade grodsmycken på mig, hade en hel samling...


Här är vi på väg till jul- eller nyårsfest, örhänget jag har på mig har R gjort :)


Mera poolhäng :)


Solbrända och lyckliga :)


Haha, vilken knallröd näsa jag har på bilden, syns att jag har solglasögon :)


VI dök ihop ngn enstaka gång. Jag var aktiv på den fronten på den tiden men R dök bara undantagsvis så detta är en unik bild :) och om jag inte minns fel var vi i Chankanaabs nationalpark.


Samma dag efter dyket...


...och här har Laura påannonserat sin ankomst, 5 mån in på graviditeten. Vi är på den underbara stranden "på andra sidan" som den östra sidan kallas i folkmun ("El otro lado").


Samma vinter var min mamma på besök hos oss och vi hade som ni alla kan se hjärtligt roligt!!

Ja det var några bilder på oss, inte av bästa kvalitet kanske men väl värda att se och minnas till ändå. Nästa gång blir det ngn annan bildserie "från förr" :)
5

En kärleksfull dag...

....min dag började som vanligt med en titt på dagens "Pepping-kort" som står i mitt badrumsskåp. Jag har fått dem av min goda glada vän Carina och det går inte en dag utan att de gläder mig varje tidig morgon innan jag åker till jobbet.


Som sagt, dagens budskap:)

Arbetsdagen började med en gemensam frukost med alla mina kära gruppmedlemmar och det var ett dignande fruskostbord med allt från julskinka & senap till rökt lax & pepparrotsvisp och bröd bakat på morgonen & massa go´a pålägg. Har tyvärr ingen bild på det så ni får fantisera lite :)

Sedan fick jag världens PRESENT! Alla dessa fantastiska människor hade i smyg lyckats tillverka ett par underbara tavlor till mig som bara gick rakt in i hjärtat, så jag måste bara visa upp dem:
Visst är de fina!!


Jag har ju länge velat ha hund vilket R verkligen och innerligt INTE vill. Jag tror jag har hittat anledningen....han verkar ha en skum pudel hemma i köket:


R´s skumma pudel...hahaha, som han fångat på bild.

Dagen har varit kärleksfull även för vår kära dotter...nyförälskad som hon är, här en ganska nytagen bild när hon var på väg till Nobelmiddagen i skolan (fadern hennes var fotograf):


Jag håller med hennes pojkvän, hon ÄR allt bra vacker vår Laura.
5