Underbart är "kortkort"...

...skulle man kunna säga eftersom R var hem och vände i hela tre dagar mellan gigen denna gång. Tre fina dagar med intressanta samtal (hinner hända mycket på alla håll under en månad), vackra bilder från Senegal och Marocco, ett exempel:



Inte minst har vi fått god & LAGAD mat tre dagar i sträck...finns inte ord för hur underbart det var i utbyte mot äggmackorna, risgrynsgröten och Billy´s pizza uppvärmd i micro...


Panerad kyckling, ris, bön&majsröra och en sås med bl a ananas....receptet kapat från senaste kryssningsbåten ;)


Ja, sen var det bara att packa om väskan igen då. Byta ut en smoking mot en annan och lite sånt. Isak befann sig som vanligt mitt i händelsernas centrum:





Nu finns det fortfarande god mat hemma så det räcker en dag till, haha, men som Laura konstaterade innan hon stack på handbollsträningen "mamma, det är väl dags att börja om med ärtsoppan igen..." så är vi två snabbt inne i gamla goda (?) gräsänke-gängor igen!

Skype är en fantastisk uppfinning iallafall, så det finns ju en liten chans att vi kan "ses" på nätet någon gång inom de närmaste två veckorna om han får tid mellan spelningarna:






Duo Yalba!

2
Ancki, Agnes, Frida

Ibland kan nog tre intensiva dagar bli mer värt tillsammans än en hel månad med "vanlig" vardag. Och så hinner ni längta ihjäl er både efter Ramon och hans supergoda mat. Det är många som aldrig får chansen att smaka den !!!

Tiina

Så sant Ancki :)