Inramad kärlek...

... till min kära vackra dotter L. Hur länge har jag inte haft alla dessa underbara foton på fina dottern som jag tänkt få upp på väggen? Hur länge som helst...men nu fick jag plötsligt energi att göra ngt åt saken...först en tur till Röda Korset där jag hittade ett gäng gamla ramar, sen en annan tur till Panduro (vilken UNDERBAR affär det är!) för att skaffa lite decoupage-grejor plus en vända på stan för lite olika servetter...ja allt hände ju inte på en och samma dag såklart...

Mellan jul och trettondagen har jag sedan varvat jobb (oftast halvdag), Tour de Ski i soffan och så detta lilla decoupage-projekt på köksbordet, haha det är ganska mycket man hinner göra mellan de olika skidloppen på TV!

Jaja, det är inte så att jag på ngt sätt bemästrar ngn sort expertis på området, det är första gången jag provar men jag blev så pass nöjd att jag gärna delar med mig av resultatet:


En av favoritbilderna, tagen på stranden på Gotska Sandön i väntan på båten...


Det här är min absoluta favoritbild av Laura, också den tagen på stranden på Gotska Sandön när hon skrattar åt ngt som vännen Emma pysslade med vill jag minnas...jag måste lägga upp en större bild också:Den här bilden av Laura och vännen Emma på Gotska Sandön är också en favorit...härliga tjejer på en underbar plats på jorden...


Den här bilden är väldigt mycket Laura, trollungen min...


På en rad...detta är inte den slutliga destinationen för tavlorna men just får de bo där när vi ändå städat bort tomtarna för denna jul.

Det var riktigt roligt att pyssla med detta! R hjälpte mig också förresten, demonterade tavlorna, slipade dem och lite sånt...så tack för det raring :) haha vi gjorde ännu en tripp till Röda Korset för att se om det kommit in ngt nytt att sätta tänderna i...men icke...får ge mig till tåls lite till. Lika bra det, behöver kanske få lite ny inspiration igen...foton att arbeta med finns det hur mycket som helst iallafall. Ett steg är nu taget mot målet att ha fotoväggar här hemma!
5
Ancki, Agnes, Frida

Dom tavlorna blev urläckra !!! Dels är fotona helt underbara och sen blev det extra fint med ramarna. Det man också kan göra med ramar är att krackelera dom. Först målar man ramen svart, sen använder man krackeleringslim som ska torka över ett par nätter. Sen målar man en ljusare färg som t ex ljusgrått, beige eller någon annan färg. När man låter de torka så ser ramen lite gammal ut. Som att färgen har spruckit.

Tiina

Tack Ancki, det ska jag testa ngn gång :)

Carina

Så fint det blev! Med det motivet så kan du ju knappast misslyckas iofs, hihi.

Man blir lite sugen på att prova, dotra har redan planerat in att testa ;)

Tiina

Tack Carina, det är klart du ska prova...bara fantasin sätter stopp...

Mamma Liisa

Todella hyvin tehty ja mielestäni onnistunut kaikin puolin:)Motiivihan on meille Rakas :) Jatka vaan taitoja Sinulla näyttää olevan ;) halit <3